Wie zijn wij?

Maak kennis met..

Maak kennis met het team van Echt Portugal, het zusje van Echt Ierland. Ons enthousiaste verhaal over Portugal volgt!

Ivo ten Broek:

Mijn naam is Ivo en ik ben product ontwikkelaar en trotse eigenaar van reisorganisatie Echt Ierland. In 2010 zijn we begonnen met het verkopen van vakanties door het prachtige groene, gastvrije, gezellige en ruige Ierland.

Waarom ben ik met Echt Ierland begonnen? Long story short. In 2008 was ik op inkoop voor een reisorganisatie uit Nederland en kwam ik een erg bijzondere kleinschalige persoonlijke accommodatie tegen gelegen aan the Ring of Kerry. Het onthaal was warm persoonlijk, de eigenaar oprecht geïnteresseerd en alle kamers waren anders maar liefdevol en met smaak ingericht. De ligging was subliem, aan zee met een eigen bootje om te gaan varen of zeehonden of dolfijnen te spotten. Verder was er een kleine bar en restaurant waar de gasten heerlijk konden ontspannen. De lounge was briljant, een pianovleugel, een knapperend turfvuurtje en prachtige beelden met verse orchideeën overal in huis!

Kortom het geheel vertelde mij: je krijgt hier een warm persoonlijk welkom, je ruikt een combinatie van whiskey, orchideeën, scones en geuren van heerlijk voedsel gecombineerd met de prachtige meubels en authentieke inrichting en de unieke ligging… er kwam een deken van warmte over mij heen. Zo wilde ik me voelen wanneer ik op vakantie was. Zo wilde ik zijn. In rust, ruimte en vrijheid. Daarna zijn er nog enkele criteria bij gekomen als reizen in een rustig reistempo zodat je ECHT contact hebt met de lokale bewoners en bevolking van een gebied. Ook is sinds een paar jaar Ireland by a Local met deze filosofie erbij gekomen. De diepte ingaan maar je wel thuis voelen. Alle accommodaties die wij aanbieden in onze reizen zijn persoonlijk ingekocht. En voldoen aan onze eigen criteria. 

We zijn nu ruim 5 jaar (2016) onderweg en altijd in ontwikkeling om mensen een prachtige echte levenservaring in Ierland te laten voelen. Rondreizen in een rustig reistempo langs onze accommodaties waar je een naam bent en geen nummer, met meestal een bar of restaurant, een knapperend turf of houtvuurtje aanwezig is en je heerlijk kunt genieten van elkaar in rust, ruimte en met plezier. Een beetje terug naar de oorsprong! Ja, dat is onze basis. Mensen gelukkig willen maken. Echt voelen hoe Ierland is. En Ierland is zo bijzonder mooi. Het is echt geweldig om hier samen met mijn collega’s aan te mogen werken. 

##

Margriet Hooijberg:

Sinds 2011 ben ik met veel plezier werkzaam bij Echt Ierland. Een startend bedrijf op dat moment, een bloeiend bedrijf op de dag van vandaag! Begonnen met het adviseren van onze eerste gasten, inmiddels bezig met het onderhouden van onze websites (www.echtirland.de hoort ook bij ons), het boekbaar maken- en houden van onze reizen en natuurlijk zo nu en dan in contact komen met onze gasten. Ook het bezoeken- en contracteren van onze partners in Ierland is een belangrijk maar vooral leuk onderdeel, want door Ierland rijden en genieten van het prachtige, afwisselende landschap blijft toch wel het mooiste wat er is! En de gastvrije bevolking ontmoeten.. gezelligheid gegarandeerd. 

Mijn favoriete regio is de Connemara, zo kleurrijk, ruig & bergachtig, water.. Je kunt er uren rondrijden en niemand tegenkomen, wat een ruimte! 

Slán!

##

Sharon Stupers:

Mijn naam is Sharon en sinds 6 juni 2016 ben ik werkzaam voor de afdeling: sales, marketing en product voor Echt Ierland. 

In januari 2016 ben ik afgestudeerd aan het NHTV in Breda, een internationale hoger onderwijsinstelling voor toerisme, vrije tijd en verkeer.
Ik heb hier de studie Toerisme mogen afronden, waarna ik fulltime ben gaan reizen! 3 maanden lang heb ik naast Zuid-Oost Azië ook mezelf mogen ontdekken. Natuurlijk ben ik tijdens het reizen gaan nadenken over mijn toekomst in de toerismebranche, wat wil ik nu eigenlijk en waar zie ik mezelf werken? 

Echt Ierland kwam tijdens mijn reis op mijn pad en op dit moment ben ik zo blij met mijn besluit. Ik voel me ontzettend thuis, mag veel leren en ontdekken en daarnaast mag ik werken met super gemotiveerde en gepassioneerde collega's! 

Ik hoop een echte specialist te worden van alles wat Ierland zo bijzonder maakt! 

 

##

Nicole Roelofs

Mijn naam is Nicole en ik ben er trots op dat ik sinds 1 december 2016 deel mag uitmaken van het Echt Ierland-team. Ik heb veel van de wereld mogen zien, maar Ierland is toch wel mijn favoriete reisbestemming. Mijn passie voor Ierland ontstond toen ik in 2007 voor het eerst voet aan land zette op dit prachtige, indrukwekkende, groene eiland. Ik voelde me er meteen thuis en wilde er het liefst nooit meer weg.

Ierland heeft zóveel te bieden, zowel op natuur- als op cultuurgebied. Je raakt er nooit uitgekeken, want na elke bocht is er weer een ander prachtig uitzicht! En ook als je er al meerdere keren geweest bent, ontdek je toch steeds weer nieuwe dingen. Na een dagje “sightseeing” is het heerlijk om even lekker bij te komen en te genieten van een heerlijke, verse, Ierse maaltijd. Van eerlijk, voedzaam Pub-food tot culinaire hoogstandjes; er is voor ieder wat wils. En voor de liefhebbers, natuurlijk een glas Ierse Whiskey of Guinness.  Samen met mijn enthousiaste mede-Ierlandspecialisten, wil ik er graag voor zorgen dat Ierland ook úw favoriete reisbestemming wordt! 

Tip: Volg de sensationele Wild Atlantic Way, de langste toeristische kustroute ter wereld, waarbij je de mooiste en ruigste delen van de Ierse Westkust kunt ontdekken. Het hele traject, van Malin Head in County Donegal, tot Kinsale in het zuiden, is 2500 km lang, maar je kunt er uiteraard ook alleen stukjes van rijden. Een onvergetelijke ervaring!

##