Waarom Echt Portugal?

Echte reizen, echte mensen

Door onze jarenlange ervaring binnen de reiswereld en dankzij de diverse bezoeken aan Portugal, is onze kennis over het land groot en divers. Tijdens onze reizen door Portugal hebben wij gemerkt dat er behoefte is aan rondreizen in een rustig reistempo . Een Portugal vakantie waar je niet gehaast van plaats naar plaats rijdt en te weinig tijd hebt om het land te ervaren. Nee, bij de reizen met Echt Portugal gaat het om het genieten: van de bestemming met haar rijke cultuur en bijzondere tradities, en van de mensen, de heerlijke keuken, de sfeervolle accommodaties en prachtige bezienswaardigheden waar je op dat moment bent.

Met onze Reisorganisatie Echt Ierland bieden wij al sinds 2010 het mooiste en meest bijzondere reisprogramma naar Ierland. Reizen naar onontdekte en ruige plekken die Ierland rijk is, gezellige pubs bezoeken waar je de ‘locals’ ontmoet en onder het genot van een Guinness luistert naar prachtige Ierse liederen. Deze belevenissen en nog veel meer in combinatie met een rustig reistempo… die gedachte is ook de filosofie van onze Echt Portugal reizen, waar we in 2017 mee zijn gestart. Waarom Portugal, vraag je je misschien af?

Portugal biedt, net als Ierland, een rijkdom aan authentieke plekken, een prachtig landschap, een gastvrije bevolking en een enorme historie, waarvan je veel overblijfselen en verhalen zult tegenkomen op je rondreis door Portugal. Ook de invloed van de Kelten, die je misschien alleen in Ierland verwacht, tref je aan in Portugal: zij waren de eerste belangrijke bewoners van het land.

Onze rondreizen door Portugal hebben wij zo samengesteld, dat je deze fantastische bestemming optimaal kunt ontdekken! Maar ook een Portugal vakantie op maat  behoort tot de mogelijkheden, want voor ons is het een uitdaging om jouw perfecte rondreis op maat samen te stellen.

Voor al onze reizen geldt:

Wij zorgen ervoor dat de accommodaties  en het vervoer uitstekend geregeld zijn. Je overnacht bij Echt Portugal uitsluitend in door ons zorgvuldig geselecteerde, kleinschalige accommodaties die uitmuntend zijn in persoonlijke aandacht en traditionele Portugese gastvrijheid.

Daarnaast ontvang je bij het boeken van een autovakantie of fly drive rondreis naar Portugal altijd een uitgebreide reisbeschrijving vol tips en bezienswaardigheden langs de route. Uniek zijn ook de tips van onze partners en de lokale bevolking: ’Portugal by a local’ . Zij delen graag hun favoriete restaurant of gezellige, traditionele bar waar je in contact zult raken met de gastvrije, warme Portugezen. Ook ontvang je van hen tips voor uitstapjes in de omgeving, bijvoorbeeld over een prachtig verlaten strand of een klifwandeling… zij leiden je weg van de gebaande paden!

Neem voor advies en reserveringen contact op met Ivo, Margriet, Nicole of Sharon.

Wij adviseren je écht graag!