Vliegen naar Portugal

Vliegen naar Portugal doe je met de nationale luchtvaartmaatschappij  Tap Air. Echt Portugal werkt samen met Tap Air en biedt zeer voordelige tarieven. Portugal is gemakkelijk te bereiken via een van de vele vluchten naar Lissabon, Porto en Faro. Daarnaast is vliegen naar Portugal ook nog eens comfortabel en snel, want binnen 2.5 tot 3 uur sta je op Portugese bodem en kun je aan je rondreis beginnen. Meerdere keren per dag vertrekken er vanaf Amsterdam, Brussel en Düsseldorf directe vluchten naar Portugal. Maak jouw vakantie naar Portugal compleet en boek ook jouw vliegreis en autohuur bij Echt Portugal. Kies direct jouw vliegvakantie naar Portugal uit ons aanbod.

De juiste naam
De naam in het paspoort dient overeen te komen met die in het vliegticket. Indien blijkt dat beide documenten niet gelijk zijn, heeft de luchtvaartmaatschappij het recht je te weigeren. Echt Portugal is niet aansprakelijk voor de hieruit voortvloeiende kosten.

Service
Aan boord bij Tap Air zit je ruim en comfortabel en tijdens de vlucht krijg je een kleine snack en drankje. Het cabinepersoneel van Tap Air is je bij vragen graag van dienst.

LET OP: in onze fly drive vakanties is een vlucht met Tap Air in de voordeligste klasse inbegrepen. Indien dit tarief niet meer beschikbaar is zullen wij het best beschikbare tarief aanbieden. 

Voorwaarden: maximum verblijf 3 maanden • enkele reis is niet toegestaan.
Inbegrepen: bagage à 20 kg per persoon (+ 10 kg handbagage – afmetingen max. 55 H x 40 B x 24 W), luchthavenbelasting en brandstofheffing.
Kindertarieven: kinderen 0 t/m 1 jaar betalen € 50 p.p. retour maar hebben geen eigen stoel.
Annuleringsvoorwaarden: afwijkende annuleringsvoorwaarden zie de Algemene Voorwaarden

Let op: zorg dat je ca. 2-3 uur van tevoren op de luchthaven bent om in te checken i.v.m. met strenge paspoort-en veiligheidscontroles.