Korte vakanties Portugal

Portugal is uitermate geschikt voor een korte vakantie.

Wist je dat je met een vlucht vanaf Amsterdam al in ca 2.5 uur in Portugal arriveert? Een korte reis naar Portugal is daarom zo gek nog niet. Echt Portugal heeft diverse korte reizen samengesteld waarbij je altijd in een kleinschalig hotel verblijft. Of het nu een wandelvakantie of een culinaire reis is, tijdens een weekend Portugal kom je helemaal bij. Omdat je tijdens een korte vakantie vaak maar in één of twee plaatsen overnacht is er voldoende tijd om van de prachtige omgeving te genieten. Een korte reis combineer je uitstekend met een stedentrip Lissabon!

Uitgelicht

Aljezur, Praia do Amado
8,4

8-daagse fly drive Kennismaking Algarve

Vanaf € 855 p.p

Ontdek de veelzijdigheid van het zuiden van Portugal

In een rustig reistempo ontdek je tijdens deze fly drive Portugal de veelzijdige Algarve van kust tot binnenland. In het oosten vind je langgerekte zandstranden, traditionele vissersdorpen en oude ambachten. Het westen van de Algarve bied je grillige rotspartijen, prachtige uitzichten en levendige dorpen.

Algarve, Visto do ar Praia do Pontal
8,5

8-daagse fly drive Echt Portugal

Vanaf € 865 p.p.

Hoogtepunten van de authentieke Algarve

Tijdens deze Portugal fly drive ontdek je de onbekende en pure kant van de Algarve. Ervaar het grote contrast tussen de vlakke, uitgestrekte oostkust en de ruige kliffen en baaien van de westkust. Stap in de wereld van de lokale vissers en geniet in het binnenland van de geuren van eucalyptus, lavendel en rozemarijn.

Monsaraz, Alentejo, Echt Portugal, autovakantie Portugal
8,5

8-daagse fly drive Puur Alentejo

Vanaf € 825 p.p.

Authentieke dorpjes & het uitgestrekte binnenland

Deze fly drive Portugal neemt je mee naar de ongerepte Alentejo, een regio vol uitgestrekte landschappen en slaperige, witte dorpjes. Tussen de kurkeiken, olijfbomen en wijnranken gaat alles er gemoedelijk aan toe. Bezoek de burchten van de vestingstadjes voor de meest fantastische uitzichten.

Alle Korte vakanties Portugal